top of page

Workshops van Fish & Seafood Waasdorp

Fish & Seafood Waasdorp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vis en zeevruchten van hoge kwaliteit. Naast het aanbieden van deze heerlijke producten, bieden wij ook workshops aan voor groepen die geïnteresseerd zijn in het leren van meer over vis en zeevruchten. Deze workshops zijn perfect voor bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten of andere groepsactiviteiten.

verse oesters IJmuiden
oester

Oester Masterclass

U krijgt een introductie en uitleg over verschillende oestersoorten. Tevens uitleg en proeverij over bijpassende wijnen en dranken. Daarna actief aan de slag met het kraken van de diverse oesters. Tevens een proeverij van de oesters en kunt u de vele mogelijkheden van oesters ontdekken.Voor het oesterkraken krijgt u een schort, een oestermes en handbeschermers in gebruik.U begint met het kraken van misschien wel uw eerste oester!

visfileren

Visfileren Masterclass

Ontdek de kunst van vis fileren en verbeter je culinaire vaardigheden met onze workshop visfileren. Of je nu een beginnende hobbykok bent of een ervaren chef, het fileren van vis is een essentiële vaardigheid die je in de keuken kunt gebruiken. Bij ons vind je alles wat je moet weten over het fileren van vis, van basistechnieken tot handige tips en trucs.

sushi

Sushi/sashimi Masterclass

Ontdek de fascinerende wereld van sushi en sashimi tijdens onze inspirerende workshop. Leer van gepassioneerde experts de kunst van het rollen, snijden en presenteren van deze heerlijke Japanse gerechten. Ontwikkel je vaardigheden, experimenteer met smaakcombinaties en voeg je eigen persoonlijke touch toe. We werken alleen met de beste ingrediënten, zodat je de magie van verse vis en smaakvolle smaakmakers kunt ervaren. Of je nu een beginner of gevorderde bent, kom en geniet van een geweldige tijd en laat je culinair inspireren tijdens onze workshop. 

vis benoemen

Vis benoemen & kwaliteit keuren Masterclass

Duik in de fascinerende wereld van vis tijdens onze unieke workshop Vis benoemen & kwaliteit keuren. Laat je leiden door ervaren experts en verfijn je vaardigheden in het selecteren van de beste vis, en ontdek de voordelen van het gebruik van hoogwaardige ingrediënten in je gerechten. Of je nu een professionele chef-kok, een gepassioneerde visliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent, deze workshop biedt een onvergetelijke ervaring die je kennis zal vergroten en je liefde voor vis nog dieper zal laten groeien.

vis roken

Vis roken Masterclass

Ontdek de kunst van vis roken tijdens onze exclusieve workshop. Leer van ervaren rookmeesters de fijne kneepjes van het rookproces en ontdek verschillende smaakprofielen. Met praktische demonstraties en hands-on ervaring, leer je hoe je je eigen gerookte vis kunt bereiden en genieten van de unieke aroma's en smaken die deze techniek met zich meebrengt. Of je nu een avontuurlijke fijnproever bent of gewoon wilt leren hoe je zelf vis kunt roken, deze workshop biedt een geweldige kans om je culinaire vaardigheden uit te breiden.

bottom of page