top of page
rode kreeft

Kreeft & Krab

Bij Fish & Seafood Waasdorp, dé viszaak gespecialiseerd in verse vis en zeevruchten, kunt u genieten van een ruime selectie aan levende kreeften en krabben. In het homarium zijn diverse gewichten van de Canadese Kreeft en in het seizoen ook de Europese Oosterschelde Kreeft beschikbaar. Het homarium is zorgvuldig ontworpen om de optimale omstandigheden te bieden waarin deze schaaldieren levend en van topkwaliteit blijven, zodat u verzekerd bent van een smaakvolle culinaire ervaring.

Om het gemak voor onze klanten te vergroten, bieden wij bij Fish & Seafood Waasdorp een unieke service aan. Op verzoek kunnen de levende kreeften en krabben gratis voor u worden gekookt. Indien gewenst kunnen ze zelfs alvast gehalveerd worden, zodat u thuis meteen kunt genieten zonder verdere bereiding. Of u nu de kreeften en krabben koud wilt serveren als een verfrissend voorgerecht of ervoor kiest om ze op te warmen in de oven voor een warm hoofdgerecht, het is allemaal mogelijk en aangepast aan uw voorkeuren.

Fish & Seafood Waasdorp hecht grote waarde aan de versheid en kwaliteit van haar producten. De levende kreeften en krabben worden met de grootste zorg behandeld en direct na de vangst in het homarium geplaatst. Dit stelt ons in staat om u altijd de meest verse en levendige schaaldieren aan te bieden. Ons toegewijde team van experts zorgt ervoor dat de kreeften en krabben gezond en actief blijven totdat ze klaar zijn voor verkoop. Zo bent u verzekerd van de beste smaak en textuur bij elke aankoop.

Naast het homarium biedt Fish & Seafood Waasdorp een breed scala aan andere vis en zeevruchten van uitstekende kwaliteit. Onze winkel is een paradijs voor liefhebbers van verse vis, waar u kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment verse visfilets, schelp- en schaaldieren, mosselen en nog veel meer. Met onze passie voor kwaliteit en onze kennis van de zee, streven we ernaar om u de allerbeste viservaring te bieden. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon een liefhebber van vis en zeevruchten, bij Fish & Seafood Waasdorp vindt u altijd de perfecte ingrediënten voor uw volgende culinaire creatie.

bottom of page