top of page
Vis in envelop

Levende vissen

Fish & Seafood Waasdorp, de gerenommeerde viszaak gevestigd in IJmuiden-Haven, heeft in 2011 geheel nieuwe leefbakken geïnstalleerd. Deze leefbakken zijn speciaal ontworpen door Sealife, dé specialist in zeewater aquaria. Aan de raamzijde van de winkel bevindt zich een combinatiebak waar levende Tarbot, Kreeft, Krab en schelpdieren zoals Sint Jacobsschelpen, Oesters en Mesheften levend worden gehouden. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat klanten de kans krijgen om de levende vis en schaaldieren te bewonderen voordat ze hun keuze maken. Bij Fish & Seafood Waasdorp bent u verzekerd van een levendige viservaring!

Een van de specialiteiten bij Fish & Seafood Waasdorp is de duurzaam gekweekte tarbot. Deze vissoort staat bekend om zijn delicate smaak en hoogwaardige kwaliteit. Op verzoek kunnen de tarbots voor u worden gefileerd, zodat u thuis gemakkelijk kunt genieten van deze bijzondere vis. Voor meer informatie over de herkomst van deze tarbot kunt u terecht op de website van Seafarm, een gerenommeerd bedrijf uit Zeeland. Seafarm levert ook andere levende schelpdieren zoals kokkels, alikruken, seaducks en scheermessen aan Fish & Seafood Waasdorp, waardoor het assortiment van de viszaak nog rijker en gevarieerder wordt.

Bij Fish & Seafood Waasdorp staan we altijd klaar om u de beste service te bieden. Naast het bewonderen van de levende vissen en schaaldieren in onze leefbakken, nodigen we u graag uit om langs te komen in onze visspeciaalzaak. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze en om u te adviseren over de verschillende vis- en zeevruchtenopties. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om online een levende vis te bestellen. Op deze manier kunt u genieten van de verse en levendige vis, direct bij u thuis bezorgd.

Fish & Seafood Waasdorp is dé bestemming voor liefhebbers van verse vis en zeevruchten. Met onze uitgebreide selectie van levende vis, schaal- en schelpdieren, en de passie waarmee we onze producten selecteren, bieden we een ongeëvenaarde viservaring. Kom langs, laat u inspireren door de prachtige leefbakken en ontdek de verse smaken die de zee te bieden heeft. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en uw viswensen te vervullen!

bottom of page