top of page
Zalm Bezuinigingen

Wilde zalm

Ontdek het neusje van de zalm bij Fish & Seafood Waasdorp! Wij introduceren de heerlijke en gezonde wilde Alaska zalm, een ecologisch verantwoorde keuze. In tegenstelling tot kweekzalm komt deze vis uit de schone wateren van de Noord-Pacific oceaan, waar geen viskwekerijen te vinden zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze Alaska zalm niet gekruist is met kweekzalmen, waardoor de pure smaak en kwaliteit behouden blijven.

De wilde Alaska zalm heeft een uniek voedingsprofiel en biedt tal van gezondheidsvoordelen. Met een belangrijke hoeveelheid Omega-3 olie helpt het de cholesterol te verlagen en vermindert het de kans op hart- en vaatziekten. In tegenstelling tot de meeste soorten kweekzalm, biedt onze wilde zalm deze gezondheidsvoordelen dankzij de natuurlijke voeding en leefomgeving.

Naast de smaak en gezondheidsvoordelen is de wilde Alaska zalm ook ecologisch verantwoord. De visserij op deze zalmsoort wordt streng gecontroleerd en gehandhaafd met strikte regels om het behoud van de wilde vispopulatie te waarborgen. Kleinschalige vissersboten maken gebruik van lijnen in plaats van drijfnetten, wat beter is voor het ecosysteem en de visstructuur en smaak ten goede komt. Onze wilde zalm wordt met zorg en respect behandeld, waardoor de smaakbeleving superieur is aan die van kweekzalm.

Bij Fish & Seafood Waasdorp kunt u tijdens het vers seizoen, van eind juni tot en met september, genieten van verse wilde zalm. Na dit seizoen bieden wij ook diepgevroren en gerookte wilde zalm aan, zodat u het hele jaar door van deze smaakvolle vis kunt genieten. Proef de pure smaak van de wilde Alaska zalm en ontdek de gezonde en ecologisch verantwoorde keuze die wij u bieden. Bezoek onze viszaak en laat u informeren en adviseren door ons deskundige team over de vele culinaire mogelijkheden met wilde zalm.

bottom of page