top of page
Luxe vis hors d’ouvre_edited.jpg

Visschotels

Bij Fish & Seafood Waasdorp streven we ernaar om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom bieden we een verscheidenheid aan prachtig opgemaakte visschotels aan die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een streling voor de tong. Of u nu een visliefhebber, vegetariër of vleeseter bent, bij ons vindt u gegarandeerd iets naar uw smaak.

Onze visschotels zijn met zorg samengesteld en bieden een uitgebreide keuze aan heerlijke vis- en zeevruchten. Een van onze populaire opties is de luxe zalm vissalade, die verkrijgbaar is voor groepen van 2 tot 10 personen. Deze salade is rijkelijk gevuld met verse zalm en wordt prachtig gepresenteerd, waardoor het een ideale keuze is voor feestelijke gelegenheden.

Naast de zalm vissalade bieden we ook andere smakelijke opties, zoals de luxe huzaren vissalade en de luxe vis hors d'oeuvre. Deze schotels combineren een verscheidenheid aan vissoorten, zoals garnalen, krab, tonijn en schelpdieren, tot een harmonieuze en smaakvolle compositie. Voor de liefhebbers van haring hebben we een heerlijke haringschotel met 10 tot 20 stuks verse haring, perfect om te delen tijdens een borrel of feestje.

Daarnaast hebben we ook speciale schotels voor degenen die van gebakken vis genieten. Onze gebakken vishapjes worden op schaal gepresenteerd en bieden een mix van knapperige visfilets, inktvisringen en garnalen, allemaal perfect gefrituurd tot een goudbruine en smakelijke lekkernij. Voor een unieke eetervaring kunt u ook kiezen voor onze visgourmet- of fondueschotel, waarbij u kunt genieten van de gezelligheid van het samen bereiden van vis aan tafel.

Of u nu een feestje organiseert, een gezellig diner wilt samenstellen of gewoon uzelf wilt verwennen met een smaakvolle visschotel, bij Fish & Seafood Waasdorp vindt u de perfecte optie. Kom langs in onze viszaak en ontdek ons uitgebreide assortiment aan visschotels. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de ideale schotel die aan uw smaakvoorkeuren voldoet.

bottom of page