top of page

Catering van Fish & Seafood Waasdorp

Wij staan bekend om onze heerlijke vis en zeevruchten van hoge kwaliteit. Maar wist je dat je ook van onze specialiteiten kunt genieten op jouw eigen locatie? Fish & Seafood Waasdorp biedt namelijk een uitgebreid catering menu aan met verschillende opties om jouw evenement compleet te maken.

Oesters op locatie

Voor het kraken (Openen ) van Oesters op uw Feestje of Party kunt u bij ons terecht ! We hebben een Oesterkar of Oesterboot tot onze beschikking om de locatie aan te kleden. Met of zonder Oester Kraker beschikbaar. Ook kunt u bij ons reeds geopende Oesters bestellen op IJs . Ready to eat.

Gebakken vis op locatie

Op locatie een gebakken visje, kibbeling, lekkerbek, scholfilet of sliptongetjes. Voor grote groepen, voor lunch of als hapje in combinatie met een drankje en /of belegde broodjes. Bij een opening, bereiken hoogste punt van bouw, voltooien van bestrating, gewoon als een bedankje of wanneer er iets te vieren valt. Tewaterlating / Doping van een Schip en zelfs op een condoleance. Informeer naar de mogelijkheden.

Haring Party op locatie

Iets te vieren of gewoon even gezellig samenkomen ? Haring party op locatie, wij hebben diverse oud Hollandse haringkarren beschikbaar van groot tot klein. Voor binnen en/of buiten. Met of zonder bediening leverbaar. Haring vers van het mes gesneden op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij feestelijk opgemaakte schalen met haring verzorgen. De gesneden haring worden vers gesneden en afgeleverd met of zonder de haringkar . Uien blokjes en zuur en disposables zijn ook bij ons verkrijgbaar. Ook koelijs voor uw dranken kunnen wij meeleveren.

Mosselen

  • Beschikbaar voor uw Mosselfeest op locatie.

  • Kookstel met gasfles en grote Mosselpan.

  • Gezellig in de tuin of in het clubhuis of op het  bedrijf.

  • Beschikbaar met of zonder bediening.

Paella op locatie

  • Verse bereidde paella op locatie. Heerlijk smullen van dit typisch Spaanse gerecht. Keuze uit: vega, vis/vlees, vis & zeevruchten.

  • Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare budget kunnen wij een offerte maken. Paella pan klein is genoeg voor circa 25 personen, paella pan groot voor circa 50 personen. Er zijn meerdere pannen beschikbaar.

Visrokerij op locatie

Visrokerij op locatie behoord tot een van de vele mogelijkheden. Een workshop hoe rook je vis en direct zelf smullen van de warme vis uit de rookkast. Informeer naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de groepsgrootte en te roken vissoorten.

Neem contact op voor vragen of informatie:

+31 (0) 255 512 796

+31 (0) 620 609 831

info@ecoseafood.nl

bottom of page