top of page
Anna-Dutch-Beluga-1.jpeg

Kaviaar

Om de hoge kwaliteit van de kaviaar te garanderen, wordt er een uiterst efficiënt proces toegepast. Zodra de steuren gevangen zijn op een diepte van tien tot twintig meter, worden ze snel aan land gebracht via de nabijgelegen overslagstations. In de houten gebouwen boven het water staan kaviaarmeesters klaar om de vangst met de grootste aandacht voor perfectie en hygiëne te verwerken.

Eenmaal aan land begint het delicate proces van het onttrekken, verwerken en verpakken van de kaviaar. Het is essentieel dat dit hele proces nauwkeurig en snel wordt uitgevoerd om de versheid en kwaliteit van de kaviaar te behouden. Daarom wordt de kaviaar binnen negen minuten uit de vis gehaald, verwerkt en verpakt. Elk kostbaar kaviaareitje wordt met zorg behandeld om de beste smaak en textuur te behouden.

De kwaliteitswaardering van de kaviaar wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de versheid, kwaliteit en hygiëne. Deze aspecten worden nauwlettend in de gaten gehouden door een strenge gemeenschappelijke controle in Iran. De habitat van de steuren, het gestroomlijnde verwerkingsproces, het strak geplande transport en de juiste opslag van de kaviaar worden allemaal onderworpen aan grondige inspecties om ervoor te zorgen dat alleen de hoogste kwaliteit kaviaar op de markt komt.

bottom of page