Over Waasdorp

Aan de Halkade in IJmuiden haven staat sinds medio mei 1999 een compleet nieuwe visspecialiteitenwinkel van de visspecialist Nico Waasdorp. De ruime en overzichtelijke winkel biedt vele mogelijkheden; alles voldoet aan de laatste eisen en volgens de HACCP norm, verse vis uit vele wereldzeeënwaasdorp liggen op ijs of gekoeld gepresenteerd.

De visafslag van IJmuiden is nog geen 100 meter van de winkel verwijderd dus een versere aanvoer is niet mogelijk. Onze groothandel importeert 3x in de week verse vis uit Italië o.a sardien, ansjovis, dorade, inktvis, zeebaars en een ruim assortiment schaal-en schelp dieren.Ook door de inkoop op andere visafslagen in Nederland bieden wij de klanten een zeer groot assortiment verse vis om eens lekker vis te eten. In onze winkel is dan ook gebleken dat er steeds meer vis wordt gegeten en dan niet alle
en schol, kabeljauw, of zalm maar de vraag naar andere vissoorten is ook steeds groter. Aan die vraag kunnen wij natuurlijk voldoen, de klanten zijn bereid ook eens wat anders te proberen en wij helpen graag daarbij.

In de winkel liggen dagelijks gratis nieuwe recepten klaar en natuurlijk kunnen de klanten vragen naar een bepaald recept. Onze werknemers doen een opleiding bij SVO/Stivavi visvakopleiding en kunnen u vakkundig advies geven.
Er is ook een ruime keuze aan overheerlijke visspecialiteiten oa: zalm, paling, garnalen, diverse schepsalades, vers gesneden haring en voor een gebakken visje hebben wij voor ieder wat wils. Er zijn complete vis menu’s of schotels maar ook kunt u een lekker vers visje van de visstal uitzoeken die wij dan voor u bakken. Natuurlijk kunt het ook meenemen om thuis of in de auto op te eten.

Door onze nieuwe leefbakken in de winkel kunnen wij dagelijks levende kreeften, krabben, en paling aanbieden, maar ook levende tarbot. Gehele week kunt u verse Sushi en Sashimi in de winkel kopen. Ook kunt u per 1 of 2 persoons box meenemen. En verder is er een ruime keuze aan Japanse producten en visspecialiteiten.

Met onze partyservice verzorgen wij een breed scala aan vissalades, vleessalades, gebakken visschalen en haringschotels voor uw verjaardag, bedrijfsfeesten of partijen. Ook catering                    op lokatie is mogelijk.
Denk aan: Oesterproeverij – Gebakken Vis – Haring Proeverij – Barbeque – Totale Catering.
De uitgebreide folder ligt in onze winkel voor u klaar of u kunt hem van onze homepage afhalen.Er is natuurlijk nog veel meer te zeggen over deze unieke viswinkel maar komt u gerust eens kijken aan de halkade 27!

Wij zijn 7 dagen per week geopend
maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 20.00 uur
zondag van 8.00 tot 20.00 uur