top of page

Levende Vis en Verse Sashimi

Bij Waasdorp vind je een uitgebreid assortiment levende vissoorten. Onze experts zijn bedreven in het fileren van vis op maat, maar we hebben ook een ruime keuze aan vissoorten die vers uit het water komen en geschikt zijn om rauw te eten.

Sashimi van de zalm

Bij Waasdorp vind je een uitgebreid assortiment levende vissoorten. Onze experts zijn bedreven in het fileren van vis op maat, maar we hebben ook een ruime keuze aan vissoorten die vers uit het water komen en geschikt zijn om rauw te eten.​

Sashimi-liefhebbers kennen de smaak van vette vissoorten zoals zalm, tonijn, zeebaars, dorade, heilbot, tarbot, makreel en horsmakreel. Deze vissoorten lenen zich uitstekend voor rauwe bereidingen. Bovendien bieden we schelpdieren zoals oesters, coquilles en andere lekkernijen die, mits vers en levend, eveneens een heerlijke keuze vormen voor de liefhebbers van rauwe visgerechten. Dit kan echter variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid.

Naast ons aanbod voor sashimi, hebben we een selectie van levende vissoorten in ons assortiment. Denk aan tarbot, paling, krab, kreeft en rivierkreeft. Deze verse en levende vis biedt talloze culinaire mogelijkheden en zal zeker indruk maken op jou en je gasten.

Als je op zoek bent naar de beste levende vis voor jouw culinaire creaties, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie voor vis en ons vakmanschap zorgen ervoor dat jouw gerechten onvergetelijk worden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en om te ontdekken welke vis op dat moment op zijn best is voor jouw smaakvolle avontuur.

bottom of page